Några av Retorikbyråns samarbeten

Triangulums verksamhet kommer under 2022 att integreras i Retorikbyrån. 

Retorikbyrån erbjuder därför  affärsengelska i samarbete med vår expert, Mike Ward. Vi erbjuder också utbildningar,  seminarier och individuell träning i presentationsteknik på engelska. Kontakta oss om du är intresserad och vill veta mer!

Mike Ward English Coach

Mike Ward har i över tjugo år tränat och utbildat sina kunder i Business English. Han har bland annat jobbat med företag inom telekommunikation, med banker, försäkringsbolag, politiska partier och flera regeringsdepartement. Läs mer om  Retorikbyråns expert på affärsengelska, Mike Ward här!

 

Hösten går mot sitt slut

När det här skrivs har den första snön kommit till Stockholm, förmodligen bara på tillfälligt besök, men den markerar ändå att vintern är i antågande. 

Retorikbyrån gav en heldagsutbildning i presentationsteknik och retorik  för en av våra större affärsbanker den 12 september. Planen är att utbildningen ska följas av ytterligare två utbildningsdagar i början av 2023.

Vi håller en öppen medieträning i Göteborg, fredag 25 november. Nästa omgång av vår öppna utbildning, Medieträning, sker i Stockholm fredag 10 mars, 2023. Utbildningen har redan börjat fyllas på. Är intresserad av att lära dig mer om hur du kan kommunicera professionellt med  media så är det dags att anmäla sig. Du hittar datumen för vårens öppna medieträningar i Stockholm, Göteborg och Malmö under: "Öppna utbildningar"! Hör av dig till oss om du vill veta mer om om vad vi kan erbjuda dig och din organisation inom medieträning.

Vi satsar nu mer på marknadsföring och lanserar öppna utbildningar i affärsengelska, Business English med vår expert, Mike Ward. Läs mer under "Öppna utbildningar" -  "Affärsengelska" om vad Mike kan erbjuda dig som  behöver  bli bättre på att använda engelska i ditt jobb.

Retorikbyrån vann tillsammans med Expertinfo en offentlig upphandling i presentationsteknik för Borås stad och Ulricehamns kommun. Utbildningarna är på grund av pandemin två år försenade men kommer att starta i början av december, 2022.  Uppdraget för Borås stad och Ulricehamns kommun sträcker sig över två år.

Våga tala-utbildningarna i samarbete med Retorikutbildning.se är inne på sitt trettonde  år med sammanlagt över tusen deltagare.  Vill du veta mer om tider och orter för kommande utbildningar - klicka här!

Från och med hösten 2021 erbjuder vi föreläsningar och seminarier i medieträning. Glöm inte bort att vi också erbjuder kortare inspirationsföreläsningar och seminarier i presentationsteknik och retorik!

Välkommen att höra av dig till oss!

 

 

 

 

Några röster från tidigare utbildningar 

Kvinnlig advokat:

"Jag upplever verkligen skillnad och känner en sådan oerhörd lättnad för att det inte längre känns lika oöverkomligt att hålla presentationer. Jag har dessutom varit i tingsrätten och haft en egen förhandling där jag faktiskt var riktigt nöjd med min prestation efteråt. För allt detta vill jag verkligen tacka dig! Du har hjälpt mig så otroligt mycket. 

 

Kvinnlig deltagare:

Retorikkursen har verkligen förändrat mitt liv. Utan dig skulle jag aldrig haft modet att utmana mig själv på det här viset. Ett stort tack för ditt stöd och för att du coachade mig inför det här uppdraget. Det betyder oerhört mycket för mig.

 

En deltagare:

Ett innerligt tack för de här 4 dagarna som jag aldrig kommer att glömma. Utbildningen har överträffat mina förväntningar på många sätt.

 

Manlig deltagare:

Tack för en bra kurs, även så här ett par år senare tycker jag att det var mycket väl investerad tid. För mig var det mycket nyttigt att se att de andra upplevde samma saker, få bra tips och ha rätt förväntningar.

 

Kommentarer från kvinnlig chef efter coachningsuppdrag:

Jag är så tacksam för din hjälp! Talar - alldeles frivilligt - redan nu om dina förtjänster som mentor med vissa kollegor som står inför utmaningen att tala till en större publik i olika sammanhang.

 

 

Kontakta oss på 070 240 90 98 eller klicka på knappen för mer kontaktinformation Kontakta oss