Några av Retorikbyråns samarbeten

Retorikbyrån har ett samarbete med ett antal professionella utbildare inom området kommunikation. 

Triangulum ger utbildningar på engelska. Triangulum erbjuder kurser, föreläsningar och coachning i Presentation Skills, Business English, Sales och Intercultural Communication. Klicka här om du vill veta mer om vad Triangulum kan göra för dig och ditt företag!

Mike Ward English Coach

Mike Ward har i över tjugo år tränat och utbildat sina kunder i Business English. Han har bland annat jobbat med företag inom telekommunikation, med banker, försäkringsbolag, politiska partier och flera regeringsdepartement. Läs mer om vad Mike Ward English Coach kan erbjuda dig och ditt företag genom att klicka här!

 

Aktuellt hösten 2021 

När det här skrivs har den meteorogiska hösten ännu inte infallit. Men, nog känns det som höst ändå - löven har börjat gulna, det är småkyligt, blåsigt och emellanåt kommer det en regnskur. 

Vår medieträning med Boverket är senarelagd till hösten 2021 och är tänkt att genomföras "live" i Karlskrona. Glöm inte att vi ger medieträningar online också! Hör av dig till oss om du vill veta mer om om vad vi kan erbjuda dig och din organisation inom medieträning.

Retorikbyrån vann tillsammans med Expertinfo en offentlig upphandling i presentationsteknik för Borås stad och Ulricehamns kommun. Vi räknar med att utbildningarna kommer i gång under hösten 2021.  Uppdraget för Borås stad och Ulricehamns kommun sträcker sig över två år.

Retorikbyrån har under flera år givit utbildningar i presentationsteknik och retorik för Kunskapsbyrån. Utbildningarna är en del av ett ledarutvecklingsprogram. Senast till hösten räknar vi med att utbildningarna ska komma igång igen.

Våga tala-utbildningarna i samarbete med Retorikutbildning.se är inne på sitt trettonde  år med sammanlagt över tusen deltagare.  Även här räknar vi med att kunna genomföra någon eller några utbildningar under hösten. Vill du veta mer om utbildningen - klicka här!

Vi kommer från och med hösten 2021 att erbjuda föreläsningar och seminarier i medieträning. Glöm inte bort att vi också erbjuder kortare inspirationsföreläsningar och seminarier i presentationsteknik och retorik!

Vi ser fram emot en inspirerande och produktiv höst tillsammans med dig och andra uppdragsgivare.

Välkommen att höra av dig till oss!

 

 

 

 

Några röster från tidigare utbildningar 

Kvinnlig advokat:

"Jag upplever verkligen skillnad och känner en sådan oerhörd lättnad för att det inte längre känns lika oöverkomligt att hålla presentationer. Jag har dessutom varit i tingsrätten och haft en egen förhandling där jag faktiskt var riktigt nöjd med min prestation efteråt. För allt detta vill jag verkligen tacka dig! Du har hjälpt mig så otroligt mycket. 

 

Kvinnlig deltagare:

Retorikkursen har verkligen förändrat mitt liv. Utan dig skulle jag aldrig haft modet att utmana mig själv på det här viset. Ett stort tack för ditt stöd och för att du coachade mig inför det här uppdraget. Det betyder oerhört mycket för mig.

 

En deltagare:

Ett innerligt tack för de här 4 dagarna som jag aldrig kommer att glömma. Utbildningen har överträffat mina förväntningar på många sätt.

 

Manlig deltagare:

Tack för en bra kurs, även så här ett par år senare tycker jag att det var mycket väl investerad tid. För mig var det mycket nyttigt att se att de andra upplevde samma saker, få bra tips och ha rätt förväntningar.

 

Kommentarer från kvinnlig chef efter coachningsuppdrag:

Jag är så tacksam för din hjälp! Talar - alldeles frivilligt - redan nu om dina förtjänster som mentor med vissa kollegor som står inför utmaningen att tala till en större publik i olika sammanhang.

 

 

Kontakta oss på 070 240 90 98 eller klicka på knappen för mer kontaktinformation Kontakta oss