Några av Retorikbyråns samarbeten:

Lone Wolf Productions

Rolf Wrangnert producerar filmer och poddar för företag och organisationer. Det kan handla om allt från interninformation till att spegla ett företags historia. Rolf har nominerats tre gånger till Publishingpriset, för filmerna om ICA:s, Systembolagets och Alectas historia. Han är även professionell speaker och inläsare av ljudböcker.

Kontakta Retorikbyrån om du är intresserad och vill veta mer om Lone Wolf Productions!

Mike Ward English Coach

Mike Ward har i över tjugo år tränat och utbildat sina kunder i Business English. Han har bland annat jobbat med företag inom telekommunikation, med banker, försäkringsbolag, politiska partier och flera regeringsdepartement. Läs mer om  Retorikbyråns expert på affärsengelska Mike Ward här!

 

 Ett nytt utbildningsår

Retorikbyrån gav den 24 maj medieträning kombinerat med presentationsteknik för medarbetare i  ett bolag inom energisektorn. 

Vi genomförde vår senaste öppna utbildning, Medieträning, i Stockholm 10 mars. Om du är intresserad av att lära dig mer om hur du kan kommunicera professionellt med  media så finns det möjlighet att anmäla sig till kommande utbildningar. Du hittar datumen för utbildningarna under: "Öppna utbildningar"! Hör av dig till oss om du vill veta mer om om vad vi kan erbjuda dig och din organisation inom medieträning.

Vi satsar nu mer på marknadsföring och lanserar öppna utbildningar i affärsengelska, Business English och interkulturell kommunikation med vår expert, Mike Ward. Läs mer under "Öppna utbildningar" -  "Affärsengelska" om vad Mike kan erbjuda dig som  behöver  bli bättre på att använda engelska och hantera interkulturella relationer i ditt jobb.

Retorikbyrån deltar tillsammans med Expertinfo i den nya upphandling i presentationsteknik som Borås stad genomför. Vi hoppas naturligtvis kunna få förnyat förtroende och väntar med viss spänning på besked. Läs recensioner längst ner på sidan av utbildningen i presentationsteknik vi höll för Borås stad och Ulricehamns kommun i december 2022!  

Våga tala-utbildningarna i samarbete med Retorikutbildning.se är inne på sitt fjortonde  år med sammanlagt över tusen deltagare.  Vi genomförde säsongens sista Våga tala-utbildning i Stockholm 25 - 26 maj. Nästa omgång hålls i Göteborg 14 - 15 september. Det finns fortfarande två platser kvar på utbildningen.  Är du intresserad och vill veta mer  - klicka här!

Retorikbyrån ger också medieträning, online och erbjuder inspirationsföreläsningar och seminarier i mediekunskap.  Vi  erbjuder också inspirationsföreläsningar och seminarier i presentationsteknik och retorik!

Välkommen att höra av dig till oss!

 

 

 

 

Några röster från tidigare utbildningar 

Kvinnlig advokat:

"Jag upplever verkligen skillnad och känner en sådan oerhörd lättnad för att det inte längre känns lika oöverkomligt att hålla presentationer. Jag har dessutom varit i tingsrätten och haft en egen förhandling där jag faktiskt var riktigt nöjd med min prestation efteråt. För allt detta vill jag verkligen tacka dig! Du har hjälpt mig så otroligt mycket. 

 

Kvinnlig deltagare:

Retorikkursen har verkligen förändrat mitt liv. Utan dig skulle jag aldrig haft modet att utmana mig själv på det här viset. Ett stort tack för ditt stöd och för att du coachade mig inför det här uppdraget. Det betyder oerhört mycket för mig.

 

En deltagare:

Ett innerligt tack för de här 4 dagarna som jag aldrig kommer att glömma. Utbildningen har överträffat mina förväntningar på många sätt.

 

Manlig deltagare:

Tack för en bra kurs, även så här ett par år senare tycker jag att det var mycket väl investerad tid. För mig var det mycket nyttigt att se att de andra upplevde samma saker, få bra tips och ha rätt förväntningar.

 

Kommentarer från kvinnlig chef efter coachningsuppdrag:

Jag är så tacksam för din hjälp! Talar - alldeles frivilligt - redan nu om dina förtjänster som mentor med vissa kollegor som står inför utmaningen att tala till en större publik i olika sammanhang.

 

 

Kontakta oss på 070 240 90 98 eller klicka på knappen för mer kontaktinformation Kontakta oss