Några aktuella utbildningar

Retorikbyrån  gav utbildningen, Våga tala, på Sankt Gertrud Konferens i Malmö 15 - 16 april . Nästa Våga tala-utbildning håller vi i Stockholm 23-24 maj. Utbildningen, som är ett samarbete mellan Retorikbyrån och Retorikutbildning.se, är nu inne på sitt sextonde år. Sedan 2009 har vi hjälpt över tusen deltagare att komma över sin talänglsan.

Är du intresserad av att gå Våga tala-utbildningen så är det hög tid att anmäla sig. Det finns en reservplats kvar i Stockholm 23 - 24 maj. Mer information om Våga tala hittar du här.

Vill du lära dig mer om hur du kan kommunicera professionellt med  media så finns det möjlighet att anmäla sig till vårens öppna utbildningar i medieträning. Vår nästa öppna medieträning håller vi i Stockholm, måndag 16 september,  2024. Mer information om utbildningen hittar du under: "Öppna utbildningar"! Vi ger naturligtvis också medieträning som uppdragsutbildning.

Hör av dig till oss om du vill veta mer om om vad vi kan erbjuda dig och din organisation inom medieträning.

Vi erbjuder öppna utbildningar i affärsengelska, Business English och interkulturell kommunikation med vår expert, Mike Ward. Läs mer under "Öppna utbildningar" -  "Affärsengelska" om vad Mike kan erbjuda dig som  behöver  bli bättre på att använda engelska och hantera interkulturella relationer i ditt jobb. Mike har också lång erfarenhet av att utbilda i presentation skills. Kontakta oss om du är intresserad av Retorikbyråns utbildningar i affärsengelska, interkulturell kommunikation eller presentation skills!

Retorikbyrån ger också medieträning, online och erbjuder inspirationsföreläsningar och seminarier i mediekunskap.  Vi  erbjuder också inspirationsföreläsningar och seminarier i presentationsteknik och retorik!

Välkommen att höra av dig till oss!

 

 

 

 

Kontakta oss på 070 240 90 98 eller klicka på knappen för att skicka intresseanmälan Klicka här