Året går mot sitt slut 

Datum för vårens Våga tala-utbildningar är satta. Den första håller vi i Stockholm torsdag 21 och fredag 22 mars. 

Utbildningen är ett samarbete mellan Retorikbyrån och Retorikutbildning.se.

Om du är intresserad eller känner någon som är det så finns mer information om utbildningen här.

Retorikbyrån höll en heldagsutbildning i presentationsteknik och retorik, 7 november för Mölndals stad. Vi gav också motsvarande  heldagsutbildning i presentationsteknik i för Pensionsmyndigheten, måndag 20 november.

Retorikbyrån har även fått uppdraget att hålla två heldagsutbildningar i presentationsteknik för Norbottens kommuner i början av nästa år.

Vill du lära dig mer om hur du kan kommunicera professionellt med  media så finns det möjlighet att anmäla sig till vårens öppna utbildningar i medieträning. Vår nästa öppna medieträning håller vi i Stockholm måndag 18 mars, 2024. Mer information om utbildningen hittar du under: "Öppna utbildningar"! Vi ger naturligtvis också medieträning som uppdragsutbildning. Den 24 maj genomförde vi en heldag i medieträning för ett internationellt bolag inom energisektorn. Hör av dig till oss om du vill veta mer om om vad vi kan erbjuda dig och din organisation inom medieträning.

Vi satsar nu mer på marknadsföring och lanserar öppna utbildningar i affärsengelska, Business English och interkulturell kommunikation med vår expert, Mike Ward. Läs mer under "Öppna utbildningar" -  "Affärsengelska" om vad Mike kan erbjuda dig som  behöver  bli bättre på att använda engelska och hantera interkulturella relationer i ditt jobb. Mike har också lång erfarenhet av att utbilda i Presentation skills. Om du är intresserad av utbildning i presentationsteknik på engelska så är du välkommen att höra av dig till oss!

Retorikbyrån under våren och hösten i projektet, "Mellan två världar", där vi stöttade ungdomar med hörselnedsättning att utforma föreläsningar. Ungdomarna ska ut och föreläsa för bland annat sjukvårdspersonal, anhöriga till barn med hörselnedsättning, för kuratorer, pedagoger och skolpersonal. Tanken är att de utifrån sina egna erfarenheter ska kunna ge råd och hjälpa till att bättre hantera de svårigheter och utmaningar det innebär att kommunicera med hörselskadade barn och ungdomar.

Retorikbyrån ger också medieträning, online och erbjuder inspirationsföreläsningar och seminarier i mediekunskap.  Vi  erbjuder också inspirationsföreläsningar och seminarier i presentationsteknik och retorik!

Välkommen att höra av dig till oss!

 

 

 

 

Kontakta oss på 070 240 90 98 eller klicka på knappen för att skicka intresseanmälan Klicka här